CAZ

Vrijdagavond is Vlaamse avond

Vrijdagavond wordt Vlaamse avond bij CAZ. De zender zet dit najaar in op Vlaamse kost met Vlaamse filmtoppers en de beste Vlaamse stand-upcomedy. Denk aan het Oscargenomineerde drama Rundskop met Matthias Schoenaerts, SM-rechter met Gene Bervoets en Filip Peeters in het echtgebeurde drama De Hel Van Tanger. Gevolgd door shows van comedians Gunter Lamoot, Bert Kruismans en Freddy De Vadder.

Thematische Filmreeksen

Ook dit najaar de beste filmreeksen bij CAZ. Zo serveert de mannenzender in december westernklassiekers als High Plains Drifter met Clint Eastwood, Butch Cassidy and the Sundance Kid met Paul Newman en Robert Redford, The War Wagon met John Wayne en Kirk Douglas en Once Upon a Time in the West met Claudia Cardinale en Henry Fonda.

Britse Comedy

“Listen carefully, I shall say this only once.” CAZ zet dit najaar opnieuw in op Britse comedy met klassiekers als Fawlty Towers, ‘Allo ‘Allo!, The Young Ones en Blackadder.

Filmklassiekers

Elke dag filmklassiekers, dat is dit najaar niet anders bij CAZ. De actie van Terminator 2 en Highlander, het drama van Apocalypto, The Green Mile en The Thin Red Line en de thriller Usual Suspects. Het zijn maar enkele van de klassiekers die dit najaar op het scherm komen.