Q2

S.W.A.T.

S.W.A.T.

nieuw - vanaf maandag 27/8 - 20.35 - dubbelafleveringen

S.W.A.T.

nieuw - vanaf maandag 27/8 - 20.35 - dubbelafleveringen

Criminal Minds-ster Shemar Moore is agent Daniel Harrelson in S.W.A.T., de Amerikaanse misdaadreeks van de makers van Fast & Furious. De reeks is gebaseerd op de gelijknamige politieserie uit 1975. Tijdens een schietpartij in de straten van Los Angeles, raakt de kogel van Daniels chef een onschuldige tiener en wordt hij ontslagen. Wanneer er door het incident onrust heerst in de buurt, krijgt Daniel de opdracht om het S.W.A.T.-team te leiden, omdat hij er is opgegroeid. Kan Daniel een brug bouwen tussen de politie en ‘zijn’ buurt?

swat

Snowfall

Snowfall

nieuw - vanaf maandag 27/8 - 22.25

Snowfall

nieuw - vanaf maandag 27/8 - 22.25

Adil El Arbi en Bilall Fallah regisseerden de eerste twee afleveringen van Snowfall. Met deze reeks werkte het Belgische regisseursduo voor de eerste keer mee aan een Amerikaanse productie. Snowfall vertelt het verhaal van verschillende personages tijdens het uitbreken van de crackepidemie in de jaren ’80 in Los Angeles.

snowfall

Snowfall is een van de beste scenario's die we ooit gelezen hebben.

Adil El Arbi en Bilall Fallah

Croky Cup

elke woensdag

Naast de UEFA Champions League breidt Q2 zijn voetbalpakket uit. Dit najaar zullen voor het eerst zes wedstrijden uit de knock-outfase van de Beker van België - ook wel bekend als de Croky Cup - live worden uitgezonden. Peter Morren en enkele bekende voetbalkenners zorgen in de studio voor een uitgebreide analyse. Wie pakt de kortste weg naar Europees voetbal?

cc

America's Got Talent

America's Got Talent

nieuw - vanaf zondag 2/9 - 19.10

America's Got Talent

nieuw - vanaf zondag 2/9 - 19.10

Na Britain’s Got Talent brengt Q2 in het najaar America’s Got Talent. De meest uiteenlopende acts van Amerika worden in dit nieuwste, dertiende seizoen beoordeeld door juryleden Howie Mandel, Mel B, Heidi Klum en Simon Cowell. Samen gaan ze op zoek naar de opvolger van buikspreekster Darci Lynne Farmer. Supermodel Tyra Banks is voor het tweede jaar op rij de host van de show.

Qmovies

Subitel

Champions League

Champions League

op woensdag

Champions League

op woensdag

Club Brugge mag als landskampioen de Belgische eer verdedigen in de UEFA Champions League. Maarten Breckx en zijn bekende studiogasten volgen hun prestaties en al wat bij het prestigieuze kampioenenbal hoort van dichtbij op. Elke woensdag kunnen voetballiefhebbers live afstemmen op Q2 voor de belangrijkste wedstrijden van de Play-Offs, alle speeldagen van de groepsfase, de knock-outfasewedstrijden en de finale op zaterdag 1 juni. Daarnaast brengt Q2 alle samenvattingen van de andere wedstrijden. Wie kan titelverdediger Real Madrid dit jaar van de troon stoten? 

UCL

Comedy in de vooravond

Humo's Comedy Cup

nieuw - later dit najaar

Lachen, gieren, brullen, want Humo gaat opnieuw op zoek naar nieuw comedytalent in zijn tweejaarlijkse wedstrijd: de Humo’s Comedy Cup. De voorbije jaren bracht de comedywedstrijd al heel wat klinkende namen voort, zoals Jens Dendoncker, Lukas Lelie, William Boeva, Bart Cannaerts, Gunter Lamoot, Wouter Deprez en nog vele anderen. Wie wordt dit jaar dé koning van de bulderlach? Ontdek het dit najaar bij Q2.

Nieuwe Seizoenen

Comedy Live: Hans Teeuwen

Comedy Live: Hans Teeuwen

nieuw - later dit najaar

Comedy Live: Hans Teeuwen

nieuw - later dit najaar

Comedy Live is terug. Deze keer brengt Q2 in première de grove, absurde en uitdagende humor van de Nederlandse cabaretier Hans Teeuwen.

comedylive

The Gifted / Containment

Family is the ultimate power.

Wat als je tienerkinderen superkrachten hebben? Hierdoor moet het doorsnee gezin de Struckers in de Marvel-reeks The Gifted op de vlucht slaan voor de mutanten-opsporingsdienst.

thegifted