Vitaya

Een Frisse Start met vtwonen

nieuw - later dit najaar

Iedereen maakt het ooit mee, maar niet iedereen staat er voor te springen: verhuizen. Sieg De Doncker helpt daarom in het tweede seizoen van Een Frisse Start met vtwonen opnieuw Vlamingen met de verhuis. Terwijl Sieg de zwaarste dozen verhuist, nemen de vtwonen-stylisten en zussen Guillemine en Ozanne Mertens opnieuw de inrichting van de nieuwe huizen voor hun rekening en geven ze de beste DIY- en decoratietips mee.

We maken van een leeg huis een echte thuis.

Sieg De Doncker

Vitaya Movie Moments

elke woensdag

Vitaya brengt opnieuw elke woensdagavond de beste films tijdens Vitaya Movie Moments. Zo staan er al zeker vier tv-premières op het programma dit najaar: het romantisch drama Far from the Madding Crowd met Matthias Schoenaerts, Absolutely Fabulous: The Movie met Jennifer Saunders en Joanna Lumley, het drama Joy met Jennifer Lawrence, Robert De Niro en Bradley Cooper en het romantisch drama By The Sea van Angelina Jolie waarin ze samen met Brad Pitt speelt.

Medical Sunday

elke zondag

Zondag wordt ook dit najaar Medical Sunday. Vitaya lanceert het derde seizoen van de docureeks Ambulance waarin de kijker een blik achter de schermen krijgt bij de grootste ambulancedienst van West Midlands. Er is ook de nieuwe realityreeks A Gift of Life over patiënten die een orgaantransplantatie ondergaan in één van de meest toonaangevende transplantatiecentra van Newcastle.

Disney Fairy Tale Weddings

nieuw - later dit najaar

In Disney Fairy Tale Weddings krijgt de Vitaya-kijker een unieke blik achter de schermen van uitzonderlijke aanzoeken en magische huwelijken in verschillende Disney-pretparken over de hele wereld.