vtmkids

K3 Roller Disco

K3 Roller Disco

NIEUW DIT NAJAAR 

K3 Roller Disco

NIEUW DIT NAJAAR 

K3 zingt én acteert. In hun allereerste fictiereeks rollen Marthe, Klaasje en Hanne de zotste muzikale avonturen tegemoet als uitbaters van een Roller Disco. Marthe doet de bar en schenkt de zaligste pina coladas, Hanne verhuurt de rolschaatsen en Klaasje houdt iedereen die niet kan rolschaatsen toch recht. Tegenspelers zijn Jacques Vermeire en Samir Hassan. Trek je rollerblades aan voor een reeks boordevol klassieke én nieuwe K3-hits.

k3rollerdisco

WakAndy

WakAndy

NIEUW VANAF MAANDAG 3/9

WakAndy

NIEUW VANAF MAANDAG 3/9

Dat Andy Peelman van geen kleintje vervaard is, weten we uit De Buurtpolitie. Maar in Wakandy wordt hij pas echt op de proef gesteld. Sean Dhondt daagt hem uit om te drummen, tegen Freddy De Kerpel moet hij boksen en met Freek Braeckman leest hij het nieuws. Maar Andy moet ook een orkest in goede banen leiden, schapen drijven of zelfs zwemmen met een zeemeermin. 

wakandy 

The Voice Kids - Extra

NIEUW SEIZOEN VANAF MAANDAG 17/9

The Voice Kids – Extra biedt een blik op kidsmaat achter de schermen van The Voice Kids. De kandidaten geven via vlogs een inkijk in hun persoonlijke leven en doen verschillende opdrachten in de studio van The Voice Kids – Extra. Hosts dit jaar zijn rising star Nora Gharib en internetfenomeen Stien Edlund.

thevoicekidsextra

Elvis & Benny

Elvis & Benny

NIEUW VANAF MAANDAG 3/9

Elvis & Benny

NIEUW VANAF MAANDAG 3/9

Elvis & Benny is een vrolijk absurde animatiereeks over de hyperactieve Elvis en zijn beste maatje Benny, een vis met benen. Samen beleven ze allerlei wilde avonturen in een woestijnachtige fantasiewereld. Adil El Arbi kroop voor één keer niet in de regisseursstoel, maar verleende zijn stem aan enkele personages.

elvisenbenny